Free Record Shop start verkoop e-readers

Gecategoriseerd | Nieuws

Free Record Shop start verkoop e-readers

Geplaatst op 21 december 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Free Record Shop heeft zijn online assortiment uitgebreid met e-books en e-readers. Dat schrijft Entertainment Business online. De retailer is een samenwerking aangegaan met Distriread en biedt sinds deze week ‘een ruim aanbod aan Nederlandse e-book titels en e-readers plus accessoires’ aan.

Consumenten kunnen in de webwinkel van de retailer kiezen voor e-readers van de merken Icarus, IREX, Cybook, Onyx, Bebook, Cool-ER, Sony en Samsung. Op korte termijn zal het assortiment verder worden uitgebreid met tablets van onder meer Icarus, Samsung en Apple. 

Deze zomer stapte de Free Record Shop, na een jaar afwezigheid, weer in digitale dowloads. De onderneming begon met de verkoop van pc-games, waarna muziek snel volgde. De retailer is van plan zijn digitale activiteiten tevens uit te breiden met film.

BRON : Entertainment Business

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld