Mooie woorden in ‘Café Mooie Woorden’

Gecategoriseerd | Nieuws

Mooie woorden in ‘Café Mooie Woorden’

Geplaatst op 12 november 2017 door Schrijvers tussen de kassen

“Verstilling” was donderdag 9 november het thema van Café Mooie Woorden, de avond waar Westlandse dichters en schrijvers voordragen uit eigen werk. Dichters Dennis Koopman, Wil van der Helm, Lia Spitters, Ineke de Bruijn en Joop Alleblas droegen ieder op hun eigen boeiende wijze voor uit oud en nieuw werk. Poëzie werd afgewisseld met proza van auteurs José van Winden en Hans Kamp. De Wadinxveense dichter Piet Hardendood was eregast. Zijn omschrijving van poëzie als de ademhaling van de ziel, sloot naadloos aan bij het thema van de avond.  De presentatie was in handen van streekdichter Marijke van Geest, die met enkele mooie gedichten de avond ook afsloot. Vereniging schrijvers-tussen-de-kassen organiseerde deze succesvolle avond in Café De 3 Winckels in Naaldwijk alweer voor de negende keer.

De Bloemen werden deze keer verzorgd door “De Bloemenbus” waarvoor dank.

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld