Nacht van de Muzen

Gecategoriseerd | Nieuws

Nacht van de Muzen

Geplaatst op 08 november 2016 door Schrijvers tussen de kassen

De nacht van de Muzen, onschatbare gedichten over de liefde is aanstaande. Het thema is liefde. De deadline voor inzendingen ligt op 11 november 2016, de presentatie wordt gehouden op zondag 29 januari 2017 in café Eijlders. Als je instuurt, kom je met drie gedichten in de bundel en ontvangt voor €40,- vijf exemplaren die je zelf kunt verkopen. De verkoopprijs is €10,- Het wordt een professioneel uitziend boekwerk op A5 formaat. De bundel wordt verstuurd naar de Koninklijke Bibliotheek, Koninklijke Bibliotheek België, de OBA en de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience te Antwerpen.

Insturen en betalen kan vanaf nu. Stuur je gedichten naar de Stichting Spleen [email protected] en stort de €40,- op rekeningnummer NL22 ABNA 0594 3825 05 ten name van Stichting Spleen. Voor betalingen vanuit het buitenland is de BIC code van belang: ABNANL2A.

Het is mogelijk om naast de 5 stuks die je afneemt extra exemplaren te bestellen, dan gaan ze gelijk mee met de grote order en kosten ze €8,- per stuk. Hou er rekening mee dat de prijs van nabestellingen hoger kan uitvallen. De gedichten mogen zowel oud als nieuw zijn en het is niet bezwaarlijk als ze al eerder gepubliceerd werden. De gedichten graag aanleveren – indien mogelijk – in Garamond 12, je gedicht mag maximaal uit 28 regels bestaan, dat is inclusief titel, witregels en naam.

Wellicht ten overvloede meld ik dat het het niet verplicht is om bij de presentatie aanwezig te zijn. Ik kan je de bundels toesturen, dan komen er wel portokosten bij, voor NL is dat €6,95 en voor België €13,-

Een tip: kijk je teksten goed na voordat je ze instuurt er is namelijk geen redactie op het gebied van taalmissers. Het is niet mogelijk om reeds ingestuurde gedichten te veranderen of te vervangen, dus wees zeker van je zaak.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld