Ontmoet de Westlandse schrijvers

Gecategoriseerd | Nieuws

Ontmoet de Westlandse schrijvers

Geplaatst op 02 september 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Ontmoet de Westlandse schrijvers op de Westlandse Schrijversmarkt in Bibliotheek Naaldwijk

Tijdens Podium Westland (dit jaar op zaterdag 7 september) vindt in Bibliotheek Naaldwijk de Westlandse Schrijversmarkt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de vele schrijvers, woonachtig in of afkomstig uit het Westland, ontmoeten. Zij presenteren hier hun werk. Biografieën van de schrijvers zijn op de website van Bibliotheek Westland te vinden.

Westlandse schrijvers:
Jessica Colins, Wilma Degeling, Marja van der Ende, Wil van der Helm, Maya Katerberg, Roy Kolmer, Peter Kruithof, Piet van der Lugt, Geraldine Mars-Hindriksen, George Meeder, Peter Pakvis, Silvia Rietdijk, Hans Rood, Daniëlle van der Stap, Jacques Verbeek, Margriet Verbeek, Mario van Vliet, Harry van Wijk, Gemma van Winden – Tetteroo.

Tijdens de Westlandse Schrijversmarkt is ook Bruna Monster aanwezig met materiaal van de schrijvers.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld