Westland Partners als sponsor

Gecategoriseerd | Nieuws

Westland Partners als sponsor

Geplaatst op 19 maart 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Tot onze vreugde hebben wij zojuist gehoord dat Westland Partners uit Naaldwijk (notarissen en advocaten) bereid is om ons pro Deo ondersteuning te bieden bij de oprichting van onze vereniging. Een betere partner om ons door het oerwoud van regelgeving, statuten en huisregels te begeleiden, hadden wij niet kunnen bedenken. Het is een geruststellende gedachte voor ons dat wij onze creativiteit vrijelijk kunnen laten stromen in de wetenschap dat het zakelijke gedeelte in veilige handen is.

Logo-Westland-Partners
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld