Westlandse Streekdichter gezocht

Gecategoriseerd | Nieuws, Tips, Westlandse Streekdichter

Westlandse Streekdichter gezocht

Geplaatst op 03 december 2017 door Schrijvers tussen de kassen

Wie wordt de tweede Westlandse Streekdichter?

 Sinds 2016 heeft Westland zijn eigen Streekdichter, Marijke van Geest luisterde de afgelopen twee jaar culturele evenementen op met haar gedichten en prikkelde het publiek op poëtische wijze door regelmatig te reageren op de actualiteiten.

 Nu haar termijn bijna is verstreken is het tijd om een opvolger te vinden en roept het bestuur van Schrijvers tussen de Kassen dan ook dichters op om mee te doen aan de selectieronde die vrijdag  19 januari sluit.

Om in aanmerking te komen voor deze eervolle functie moeten dichters  woonachtig zijn in *Westland e.o. en vier gedichten inzenden. Van deze gedichten dient er minimaal één over de streek te gaan en één naar aanleiding van een actuele situatie in de streek *Westland e.o. geschreven te zijn. De inzendingen worden geanonimiseerd doorgezonden aan de jury.

Kandidaten kunnen het volledige reglement  hier vinden en  zich voor 19-01-2018 aanmelden via: [email protected]  met inachtneming van de criteria die in het reglement opgenomen zijn.

De tweede Streekdichter wordt tijdens het Westlands Boekengala op 15 maart 2018 voor twee jaar benoemd en gekozen door een onafhankelijke, deskundige jury.

 * Westland e.o.: Westland, Midden Delfland en Hoek van Holland

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld