Winnende cocktailverhalen gepubliceerd

Gecategoriseerd | Nieuws

Winnende cocktailverhalen gepubliceerd

Geplaatst op 24 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

23 Mei 2012

De drie winnende verhalen van de Cocktailschrijfwedstrijd zijn op het forum gepubliceerd. Daarmee winnen de auteurs gratis toegang tot de exclusieve workshop cocktails shaken van barman Nico Kager. Ook deelnemen aan de workshop? Dat kan? Lees verder om te zien hoe.

Kijk op deze pagina om de drie winnende verhalen te lezen. Meningen en commentaar mogen op de verhalen gegeven worden, uiteraard met onderbouwing.

De winnaars mogen gratis deelnemen aan de workshop cocktails shaken van Nico Kager van de Nederlandse Bartenders Club. In de workshop volg je het spoor van Hemingway door de barwereld en leer je hoe je op een professionele manier cocktails bereidt.

De workshop vindt plaats op 30 juni om 13:00 uur in de Ocean Bar, Holiday Inn in Leiden, Haagse Schouwweg 10. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel meedoen? Of heb je niet aan de wedstrijd deelgenomen, maar wil je de workshop wel volgen? Dat kan! Stuur daarvoor een mail naar [email protected] met uw gegevens. De workshop kost €40,- inclusief hapje en cocktails.

Bron: schrijvenonline.org/forums/themaforums/inzendingen-so-wedstrijden

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld