Wedstrijden Archief | De Erik Hazelhoff Prijs in 2010

Gecategoriseerd | Wedstrijden Archief

De Erik Hazelhoff Prijs in 2010

Geplaatst op 08 maart 2010 door Schrijvers tussen de kassen

De Erik Hazelhoff Prijs in 2010

Categorieën

 De Stichting Erik Hazelhoff Roelfzema heeft een literaire prijs in het leven geroepen met twee categorieën: de Erik Hazelhoff Aanmoedigingsprijs voor universitaire masterscripties en de Erik Hazelhoff Biografieprijs voor de beste gepubliceerde biografie.

 De Erik Hazelhoff Aanmoedigingsprijs is een tweejaarlijkse prijs uitgeloofd aan de auteur van de beste universitaire masterscriptie gedateerd uit 2008/2009. De winnaar van deze prijs ontvangt een volwaardig auteurscontract (voor publicatie van de scriptie in geredigeerde vorm) bij uitgeverij Het Spectrum en een geldprijs van €5.000,-.

De Erik Hazelhoff Biografieprijs is een tweejaarlijkse prijs welke wordt toegekend aan de beste Nederlandstalige biografie die in twee voorafgaande jaren bij een Nederlandse of Vlaamse uitgeverij is verschenen. De Erik Hazelhoff Biografieprijs bestaat uit een geldprijs van €15.000,-. Dit bedrag wordt uitgeloofd aan het door de jury als best beoordeelde ingezonden biografisch boek.

voor meer Informatie : erikhazelhoffprijs.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld