wedstrijden | Wedstrijd: Schrijf jouw erotische blog

Gecategoriseerd | wedstrijden

Wedstrijd: Schrijf jouw erotische blog

Geplaatst op 20 april 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Aletta geeft de Boekenweek 2011 een erotisch tintje. Schrijf jouw erotische fantasie in een pakkende blog en stuur deze voor 1 mei in. Misschien kun jij jurylid Heleen van Royen verleiden met jouw verhaal? Je maakt dan niet alleen kans op sexy prijzen van de vrouwvriendelijke sexshop Mail & Female; de winnende blog wordt ook vereeuwigd in het Tijdschrift LOVER. Dus leef je uit!

Seksualiteitsjaar 1
Logo seksualiteitsjaar

Wedstrijdreglement

 • Van 16 maart tot 1 mei 2011 heb je de tijd om jouw fanatasieën aan het papier of de computer toe te vertrouwen. Inzendingen kun je, o.v.v. ‘erotische blogwedstrijd’, sturen naar:
  [email protected]
 • Tot 1 juni heeft de jury de tijd om alle inzendingen te beoordelen, waarna de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt en de beste blogs op de blogsite Talktoalleta.nu geplaatst.
  talktoaletta.nu
 • Om de blog voor publicatie geschikt te maken is het aantal woorden vastgesteld op min. 1000 en max. 1400 woorden.
 • Wil je liever schrijven onder pseudoniem? Dit is mogelijk, mits de eigen naam en adres bij Aletta bekend zijn.
 • Copyright van het verhaal is vrij voor Aletta en het Tijdschrift LOVER.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Sexy prijzen

De schrijver van de winnende blog krijgt de kans een kado uit te zoeken bij Mail & Female t.w.v. 75 euro. Elke deelnemer ontvangt sowieso een korting van 15%, te besteden in de Amsterdamse winkel of via de webshop! Het winnende verhaal wordt eveneens gepubliceerd in het septembernummer van het Tijdschrift LOVER.
mailfemale.com
tijdschriftlover.nl

De jury

De ingezonden blogs worden gelezen en beoordeeld door een deskundige jury, onder voorzittersschap van Heleen van Royen, die erom bekend staat erotiek in haar boeken niet te schuwen. De andere juryleden zijn Marije Janssen, redacteur bij Tijdschrift LOVER en freelance journalist gespecialiseerd in seksualiteit, gender en feministische erotica, en Ineke van Mourik, de bibliothecaris van Aletta.

BRON: aletta.nu

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
 • Het vermoeden van oorlog

  Het vermoeden van oorlog

  De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld