wedstrijden | Schrijfwedstrijf-talent-writers-fictie-en-non-fictie

Gecategoriseerd | wedstrijden

Schrijfwedstrijf-talent-writers-fictie-en-non-fictie

Geplaatst op 14 januari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Schrijfwedstrijd
Het jaar is 2012. Volgens vele voorspellingen zal dit het einde der tijden zijn. Talent Writers organiseert de schrijfwedstrijd ‘Het Einde’.

Schrijf in maximaal 7000 woorden een kort verhaal met daarin één of meer hoofdpersonen die bezig zijn met het einde van de wereld of dat letterlijk meemaken. Het verhaal mag fictie of non-fictie zijn, maar moet iets te maken hebben met de voorspellingen of het beleven van het einde van de aarde en de mensheid.

Door het verhaal in te zenden geeft u Talent Writers toestemming tot eventuele publicatie van uw werk op de website, in gedrukte vorm en in e-bookvorm. De auteur blijft de rechtmatige eigenaar van zijn verhaal.

Voorwaarden deelname
– Het verhaal mag maximaal 7000 woorden omvatten.
– Het verhaal dient relevantie te hebben met 2012 en de voorspellingen.
– Het verhaal dient door de auteur zelf geschreven te zijn.
– Over de uitslag van de wedstrijd valt niet te onderhandelen.
– De auteur wordt verzocht € 2,50 bij te dragen om deel te nemen (hierdoor kan Talent Writers de uitgave van de bundel bekostigen).
– Inzending is bindend en kan tot en met 30 maart 2012 (verhalen die na deze datum worden ingestuurd, worden niet meer beoordeeld).

Prijzen
Talent Writers selecteert 10 winnende verhalen op zijn shortlist en legt deze voor aan een groep actieve en kritische lezers. Zij bepalen welk verhaal wint. De prijswinnaar ontvangt een bedrag van € 50 (deze prijs kan stijgen als er meer deelnemers zijn) en deelt mee in de winst van het e-book en de gedrukte versie (percentage wordt later vastgesteld). De overige negen deelnemers die gepubliceerd worden, ontvangen een gedrukte versie van het boek en mogen 10 mensen opgeven aan wie het e-book gratis verzonden wordt. Het boek en uw naam zullen gepromoot worden via de social media van Talent Writers.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 30 maart 2012. Schrijf u in via [email protected]. U krijgt dan de instructies voor de betaling. Zodra de betaling akkoord is, kunt u het verhaal insturen. Mocht u meer verhalen willen insturen, dan geldt per extra verhaal een bedrag van € 1,50.

BRON: Talenwriters

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld