wedstrijden | Woordenstroom Proza wedstrijd

Gecategoriseerd | wedstrijden

Woordenstroom Proza wedstrijd

Geplaatst op 08 maart 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Met ingang van januari 2002 organiseert Woordenstroom een doorlopende prozawedstrijd met elke 2 maanden een gratis beoordeling. Tot eind 2007 werd de beoordeling verzorgd door B(ureau) S(cript) N(oordwijk), vanaf 2008 door Gerard Klappers.

Reglement:

Stuur een eigen kort verhaal (max. 3500 woorden) per email naar Prozawedstrijd Woordenstroom. Graag bovenaan het verhaal naam en titel vermelden. Door het inzenden van eigen werk verkrijgt Woordenstroom automatisch het recht op eenmalige publicatie op de site van Woordenstroom. Alle deelnemers ontvangen automatisch per e-mail bericht over de uitslag. Ook de beoordelingen van BSN / Geard Klappers van de winnende verhalen / gedichten worden op de site geplaatst.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor meer informatie: Woordenstroom

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld