Write Now!

Gecategoriseerd | wedstrijden

Write Now!

Geplaatst op 14 november 2014 door Schrijvers tussen de kassen

Schrijf je? En ben je 15 jaar of ouder, maar jonger dan 25 jaar? Doe dan mee aan Write Now!, de grootste schrijfwedstrijd in het Nederlands taalgebied.

Write Now! werd in 2000 in de regio Rotterdam voor het eerst georganiseerd omdat veel jongeren geïnteresseerd zijn in het schrijven van teksten, maar de juiste stimulans missen. Inmiddels is Write Now! met elf voorrondes in Nederland, Vlaanderen en Suriname uitgegroeid tot de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren van het Nederlandse taalgebied. De uitbreiding naar Vlaanderen en Suriname is mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Nederlandse Taalunie.

Dat Write Now! een opstap kan zijn blijkt uit de successen die eerdere Write Now!-winnaars boekten. Kijk hier voor een overzicht van jonge schrijvers die na deelname aan Write Now! zijn doorgebroken.

Meedoen aan Write Now! kan tot 1 april 2015. Stuur hier je inzending in!

BRON: Write Now

SLUITING:01-04-2015

WIE:Write Now!

WINNEN:

WEBSITE:Klik hier

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld