Microwedstrijd IJsbloemen – uitslag volgt

Gecategoriseerd | Nieuws

Microwedstrijd IJsbloemen – uitslag volgt

Geplaatst op 21 februari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Het thema van de microwedstrijd van deze maand is IJsbloemen.Er zijn talloze inzendingen geweest voor de microwedstrijd IJsbloemen. De redactie is nog druk alle stukken aan het doorspitten, want er zaten veel goede verhalen bij. In het middaguur zal bekend worden gemaakt wie in de shortlist terecht is gekomen en wie daarvan de prijs wint!

meer lezen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld