Winnaar microwedstrijd IJsbloemen bekend!

Gecategoriseerd | Nieuws

Winnaar microwedstrijd IJsbloemen bekend!

Geplaatst op 21 februari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

De winnaar van de microwedstrijd IJsbloemen is bekend!De redactie van Schrijven Online kondigt met plezier de winnaar van de microwedstrijd IJsbloemen aan! Na een spannende laatste ronde is er besloten op een top drie. Het verhaal Voor jou van Bianca Nederlof spande de kroon. Gefeliciteerd! Lees hier de overige verhalen van de shortlist.

meer lezen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld