Uitslag Stadsgedichtenwedstrijd

Gecategoriseerd | Nieuws

Uitslag Stadsgedichtenwedstrijd

Geplaatst op 08 augustus 2015 door Schrijvers tussen de kassen

De uitslag van de door de Stichting Poëtikos georganiseerde Stadsgedichtenwedstrijd is binnen. Uit de meer dan 470 ingezonden gedichten heeft de jury een keuze gemaakt van gedichten die in een bundel verschijnen. Deze bundel zal tijdens het avondprogramma van de 11e Nationale Stadsdichtersdag op zaterdag 5 september 2015 in het Agora Theater in Lelystad gepresenteerd worden.

Twee van “onze” Dichters zijn daar bij, te weten Lia Spitters uitgekozen met de gedichten “Vaak” en “Meestal”, en Joop Alleblas met het gedicht “Midden-Delfland” , Namens de redactie en het bestuur van harte gefeliciteerd.

Voor de complete selectie klik hier

De bundel wordt uitgegeven door  Uitgeverij Kontrast en is via deze link te bestellen

 

omslag-skyline-voorhoofdpagina
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld