Unieke ledenwerfactie tijdens de Boekenweek van 14 tot en met 24 maart

Unieke ledenwerfactie tijdens de Boekenweek van 14 tot en met 24 maart

Geplaatst op 05 maart 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Iedereen van 16 jaar en ouder die tijdens de Boekenweek lid wordt van Bibliotheek Westland kan kiezen uit een van de beide Westlandse Juweeltjes die zijn geschreven door Paul Waterman en Cees van der Pol. Het Westlands Juweeltje is ontwikkeld en uitgegeven door: Bruna De Lier, Bruna Hoek van Holland, Bruna Van den Bos Naaldwijk en Bruna Monster.

De Juweeltjes hebben als doel de Westlander en iedereen daarbuiten kennis te laten maken met Westlands schrijverstalent.
In 2009 gaven de Bruna’s in het Westland het eerste Westlands Juweeltje uit. De schrijver hiervan is Paul Waterman en het Juweeltje heeft de titel ´Zoutwatervrees´. Het tweede Juweeltje verscheen in 2011. Cees van der Pool heeft het geschreven en het heet ´Zo zijn we er niet meer´. U kunt zo kennis maken met Westlands schrijftalent.

 

Word lid van de bibliotheek tijdens de Boekenweek en ontvang dit unieke geschenk.

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld