Wedstrijden Archief | Schrijfwedstrijd voor Stichting Pink Ribbon

Gecategoriseerd | Wedstrijden Archief

Schrijfwedstrijd voor Stichting Pink Ribbon

Geplaatst op 29 juni 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Schrijf een gedicht, blog, column, kort verhaal, of stuur ons een foto van een portret, illustratie of kunstwerk met als doel: borstkanker onder de aandacht te brengen, een boek uit te geven in de borstkankermaand, okt 2011, en daarbij geld te doneren aan Stichting Pink Ribbon

Ieder jaar, in de maand oktober, wordt er landelijk extra aandacht gegeven aan borstkanker. We voelen veel sympathie voor Stichting Pink Ribbon omdat we allermaal wel iemand kennen met borstkanker, of misschien heb je zelf borstkanker of ben je herstellende.

Stichting Pink Ribbon is een fondswervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker met als doel borstkanker te verminderen, vroege diagnoses te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren. Met deze actie willen we een mooi, pakkend boek samenstellen waarvan een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Pink Ribbon.

Schrijf een gedicht, column, interview of verhaal van maximaal 2.000 woorden, dat te maken heeft met borstkanker. Teksten/foto’s mogen eerder gepubliceerd zijn, mits je de auteursrechten bezit. Stuur je gedicht of proza in een Wordbestand naar onderstaand e-mailadres.

[email protected]

Voor meer info en reglement: zie website
Deadline: 15 juli 2011
Winnen: Prijzen te winnen in 4 categoriën: Proza, Poëzie, Fotografie, Illustratie/Kunst
BRONaquazz.com

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld