wedstrijden | Wedstrijd column levensvragen en zingeving

Gecategoriseerd | wedstrijden

Wedstrijd column levensvragen en zingeving

Geplaatst op 01 december 2010 door Schrijvers tussen de kassen


Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen
Schrijf jij de winnende column over zingeving en ouderen? Werk jij met ouderen in zorg of welzijn? En heb jij weleens te maken met ouderen die geen zin meer in het leven hebben of op zoek zijn naar betekenis? Hoe ga jij daarmee om? Wat betekent aandacht voor levensvragen voor jou? Wat gebeurt er als je aandacht voor deze vragen hebt? Schrijf een column over jouw ervaringen en win!
Het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen vraagt op allerlei manieren aandacht voor levensvragen van ouderen. Bijvoorbeeld middels lesmateriaal, trainingen, handleidingen en netwerkbijeenkomsten voor mensen die werken in zorg en welzijn.
Zie de spelregels en voorbeelden op de site.
Deadline: 5 januari 2011
Winnen: Boekenbon t.w.v. 25 euro en dvd “Leren omgaan met levensvragen” (t.w.v. 16,99), publicatie op website
Meer informatie: netwerklevensvragen.nlSchrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld