Verhalenwedstrijd de Verhalenkaravaan

Gecategoriseerd | wedstrijden

Verhalenwedstrijd de Verhalenkaravaan

Geplaatst op 20 oktober 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Haak aan bij de Verhalenkaravaan

Eind september is een nieuw wandelroutenetwerk in Hof van Delfland feestelijk geopend. Dit biedt maar liefst 900 kilometer aan wandelplezier. Om meer bekendheid te geven aan het nieuwe wandelroutenetwerk organiseren Recreatieschap Midden-Delfland en Hof van Delfland een verhalenwedstrijd; de Verhalenkaravaan. Want verhalen maken een plek extra bijzonder!

900 km aan verhalen

Het wandelroutenetwerk Hof van Delfland voert je  langs de mooiste plekken van stad en land in het gebied tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.

Je wandelt langs 900 km aan verhalen in de dop! Heb je iets moois, bijzonders of grappigs meegemaakt ergens in of rondom Hof van Delfland? Vlakbij huis, of juist wat verder weg? Of ken je een mooi verhaal over de historie van een bepaalde plek langs het wandelroutenetwerk?  Deel je verhaal en maak kans op mooie prijzen!

Schrijf voor 30 november 2015 je verhaal op in maximaal 500 woorden via verhalenkaravaan.

Winnaars en prijzen
Het mooiste verhaal wint een heerlijk verzorgd (wandel) weekend voor 2 personen. Ook zijn er andere mooie prijzen te winnen.

Een vakkundige jury kiest in januari 2016 de winnaars. De jury bestaat uit: Trude Gerritsma, eigenaar boekhandel De Omslag in Delft, Hermine van Helden, verhalenverteller verbonden aan De Verhalenfontein en Pia van Oord, hoofdredacteur Midden-Delfland krant.

 

VerhalenkaravaanPosterA3 DEF low res

 

SLUITING:30-11-2015

WIE:Recreatieschap Midden-Delfland en Hof van Delfland

WINNEN:Divers

WEBSITE:Klik hier

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld