wedstrijden | Verzwegen Verhalen

Gecategoriseerd | wedstrijden

Verzwegen Verhalen

Geplaatst op 01 december 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Stichting Literaire Verwantschapsverhalen

In Nederland heeft zo’n 1 op de 10 kinderen een andere biologische vader of moeder dan eerder gedacht. SLV roept (aankomend) schrijvers op om een kort verhaal over dit onderwerp in te sturen. Winnaars worden beloond met een eerste prijs van 1.500, een tweede prijs van 1.000 en een aanmoedigingsprijs van 500 euro.

Leef je in of put uit je ervaring en beschrijf het onbeschrevene in een kort verhaal tussen de 800 en 2400 woorden. De schrijver van het beste verhaal wint een intake bij uitgeverij Nieuw Amsterdam.

Deelnemers kunnen inzenden vanaf 1 november 2010 tot 31 januari 2011. De verhalen worden beoordeeld door: juryvoorzitter Thomas Verbogt en juryleden Sanneke van Hassel en Jasper Henderson.

Deadline: 31 januari 2011
Winnen: Eerste prijs €1500, tweede prijs €1000 en aanmoedigingsprijs van €500.
Meer informatieverzwegenverhalen.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld