Wedstrijd ‘De mens in beeld’

Gecategoriseerd | wedstrijden

Wedstrijd ‘De mens in beeld’

Geplaatst op 13 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Voor de rubriek Wassily’s Frisbee, een onderdeel van tijdschrift Schoon Schip, zijn we op zoek naar verschillende soorten inbreng met betrekking tot het thema ‘Genieten’.

Wat is genieten, waar genieten we van? Kunnen we ook ‘vals genieten’? Of zijn er mensen die niet in staat zijn, of zichzelf niet toestaan te genieten? Wat te zeggen van zelfkwelling?
Is genieten het eigenlijke doel van ons leven of is het egoïstisch om genot als insteek te nemen en zouden we ons meer bewust moeten zijn van het leed in de wereld? In hoeverre is het uitstellen van genot van betekenis? Of leven we liever van dag tot dag, van moment tot moment en is het ‘na ons de zondvloed’?

Inbreng kan bestaan uit een of enkele gedichten, een verhaal, een column of een essay. Origineel en kwalitatief goed werk wordt beloond met publicatie.

De deadline voor het thema ‘Genieten’ is op vrijdag 13 februari 2015.

Meer informatie over de thema’s kunt u in de nieuwsbrief vinden, zie margrethevenema.nl

Belangstellenden kunnen ook een digitaal exemplaar van Wassily’s Frisbee aanvragen via [email protected]

SLUITING:13-02-2015

WIE:Margrethe Venema en KeesJan Plomp

WINNEN:Publicatie in Wassily’s Frisbee in het tijdschrift Schoon Schip

WEBSITE:Klik hier

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld