Wedstrijd: De sofamonologen

Gecategoriseerd | wedstrijden

Wedstrijd: De sofamonologen

Geplaatst op 10 december 2014 door Schrijvers tussen de kassen

De sofamonologen

Kruip bij de psychiater op de sofa en gooi al je hersenkronkels eruit in een verbazende, boeiende, bizarre of prachtige monoloog. Leef je voor deze wedstrijd uit in het verwoorden van de gedachtegangen van iemand met een psychische aandoening. Na inschrijving via de mail zal je de naam van een aandoening worden toegestuurd, waarna het aan jou is deze op creatieve wijze in de vorm van een monoloog te gieten. Stuur deze monoloog voor de deadline op 1 februari 2015 terug en wie weet win jij een literair verantwoorde EHBO-doos!

De drie beste inzenders krijgen de kans hun verhaal voor te dragen of te laten voordragen tijdens het Boekenfeest in Nijmegen, dat zal plaatsvinden op 7 maart. Tijdens deze avond zal bepaald worden wie de meeste creatieve doch herkenbare monoloog heeft geschreven. Deze schrijver gaat met een zorgvuldig samengestelde literaire EHBO-doos t.w.v. 100 euro naar huis. Daarnaast worden de beste monologen alle drie geplaatst in het volgende nummer van Op Ruwe Planken, 14.2, dat zal verschijnen in juni.

BRON: Op Ruwe Planken

SLUITING:01-02-2015

WIE:Op ruwe planken

WINNEN:Voordracht tijdens festival

WEBSITE:Klik hier

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld