Café “Mooie Woorden” 10de editie

DATUM: 12/04/2018
TIJD: 20:00 - 23:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
De 3 Winckels

Categorie


Laat u verrassen tijdens een wervelende avond vol van poëzie, proza en muziek door Westlandse schrijvers en gasten uit het hele land.

Het thema voor deze avond is L E N T E en wij verwelkomen een Haagse delegatie met niemand minder dan Wouter van Heiningen, Debby van den Bergh en Harry Zevenbergen (voormalig stadsdichter van Den Haag). Ook de muzikale omlijsting heeft een Haagse klank; Alexander Franken schrijft Nederlandstalige liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar.

Verder kun je luisteren naar de kakelverse Westlandse Streekdichter Dirk den Hoed, die in het goede gezelschap is van:

 • Joop Alleblas
 • Frans van der Meer
 • Marijke van Geest
 • Giel van der Hoeven
 • Jaap van Oostrum
 • Nico van de Wetering
 • Piet Janssen

In de tijd die resteert, is er een open podium waar iedereen aan mee mag doen. Heb je een gedicht, liedje of een stukje proza geschreven en wil je dit laten horen, meld je dan op de avond zelf even aan bij de presentator, Cees Hol.

Kom gezellig genieten van de voordrachten van al deze schrijvers. De avond wordt onderbroken door twee pauzes, waarin je een drankje kunt drinken en onze boekentafel kunt bekijken. De aanwezige schrijvers en dichters signeren hun werk graag!

De toegang is zoals altijd gratis! Kom vooral niet alleen, maar neem een vriend of vriendin mee en we garanderen dat jullie een geweldige avond hebben vol mooie woorden.

In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot de aanschaf van het uitgegeven werk van onze schrijvers bij de boekentafel van The Read Shop Naaldwijk

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door :

– The Read Shop Naaldwijk
– De 3 Winckels
– Bloemenbus aan het Zandeveltplein in ‘s-Gravenzande

DE TOEGANG IS GRATIS

ZAAL OPEN: 19.30
AANVANG: 20.00

 

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • De Rattenbende

  De Rattenbende

  Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
 • Liefde en ongemak

  Liefde en ongemak

  De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

 • Geen evenementen