Gecategoriseerd | Nieuws, Tips

Cannabis kweken?

Geplaatst op 06 september 2015 door Paul Vis

Cannabis kweken? Ja, natuurlijk! Maar kan cocaïne ook? Hmmmmmm…Wil je ook een exemplaar van “Goede Tuinders-Slechte Tuinders”? LIKE en DEEL via onderstaand facebook bericht als je wilt winnen. Er liggen 10 boeken klaar. De actie loopt tot 30 september en de winnaars worden via Facebook bekend gemaakt.

 

Goede Tuinders-Slechte TuindersCannabis kweken? Ja, natuurlijk! Maar kan cocaïne ook? Hmmmmmm…Wil je ook een exemplaar van “Goede Tuinders-Slechte Tuinders”? LIKEN en DELEN als je wilt winnen. Er liggen 10 boeken klaar. De actie loopt tot 30 september en de winnaars worden via Facebook bekend gemaakt. video productie: www.studiolindavis.com

Posted by Paul Waterman on zaterdag 5 september 2015

Paul Vis

Over

Westlander Paul Vis (Kwintsheul, 1948) is het tiende kind uit een streng katholiek gezin van veertien kinderen. Na een succesvolle carriere als ondernemer in de bouw, besluit Paul in 2006 op 58-jarige leeftijd zijn aandelen te verkopen en zich te wijden aan een onderhuids altijd al aanwezige passie: schrijven. Met vier uitgegeven boeken binnen vier jaar tijd en een vijfde in de maak is Paul Vis de meest actieve Westlandse schrijver van dit moment. Het genre van 'roman gesitueerd in het Westland' beheerst hij inmiddels tot in de puntjes en menig Westlander is bekend met zijn schrijfwerk.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld