Gecategoriseerd | Nieuws

Schrijven en tijd tekort

Geplaatst op 22 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

22 Mei 2012

Schrijvers botsen vrijwel dagelijks tegen een obstakel op. Eén van de grootste belemmeringen is tijd tekort. Hoe ga jij hiermee om? En wat is je oplossing om het obstakel te overwinnen?

Elke schrijver kent het: je hebt een prachtidee, maar je hebt nooit de tijd om het neer te pennen. Je werk, sociale leven, verplichtingen, vrije tijd; alles heeft voldoende aandacht nodig waardoor schrijven erbij inschiet.

Hier zijn veel oplossingen voor te vinden, van het houden aan een tijdsschema tot het nemen van een maand vakantie om in alle rust te kunnen schrijven. Wij zijn benieuwd naar jullie oplossingen voor dit tijdgebrek. Klik hier om naar het forum te gaan en laat weten hoe jullie toch aan schrijven toekomen.

Bij genoeg inzendingen plaatsen we een artikel met de beste tips op de homepagina.

Bron: www.schrijvenonline.org/forum/112588

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld