Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Nederland Leest, discussiemiddag

Geplaatst op 06 november 2010 door Schrijvers tussen de kassen


Titel: Nederland Leest, discussiemiddag
Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravenzande
Link : klik hier
Beschrijving:

Nederland Leest wordt voor de vijfde keer gehouden van vrijdag 22 oktober tot en met vrijdag 19 november. De initiator van deze campagne is de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Iedereen wordt uitgedaagd in die periode met elkaar in discussie te gaan over één boek. In 2010 is dat het boek ‘De grote zaal’ van Jacoba van Velde. Leden van Bibliotheek Westland krijgen een speciale pocketeditie van dat boek cadeau. Op één voorwaarde: dat ze het lezen.
Bibliotheek Westland wil haar leden uitnodigen om over het boek ‘De grote zaal’ in discussie te gaan.

De discussiemiddag vindt plaats op donderdagmiddag 18 november van 14.00 tot en met 16.30 uur in Bibliotheek ´s-Gravenzande. Marga Smakman introduceert het boek voor de aanwezigen en daarna is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en kan onderleiding worden gediscussieerd.
De deelname is gratis.
U kunt u aanmelden bij Catherine Theissens, Bibliotheek ’s-Gravenzande, Zandeveltplein 26, 2692 ’s-Gravenzande, tel. 0174 – 415 276, e-mail ctheissens@bibliotheekwestland.nl. Graag voor maandag 15 november.

Bent u 16 jaar of ouder en lid van Bibliotheek Westland dan kunt u op vertoon van uw lidmaatschapspas vanaf 22 oktober ‘De grote zaal’ gratis afhalen in alle vestigingen van Bibliotheek Westland. Wie in deze periode lid wordt, ontvangt uiteraard ook ‘De grote zaal’.

Datum: 17-11-2010

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld