De jury is eruit!

De jury is eruit!

Geplaatst op 27 februari 2018 door Schrijvers tussen de kassen

De spanning stijgt voor de deelnemers. Wie wordt de tweede Westlandse Streekdichter?

Na rijp beraad koos de onafhankelijke vakjury uit alle zorgvuldig geanonimiseerde kandidaten die zich voor deze functie aangemeld hebben bij Schrijvers tussen de kassen de drie genomineerden. De dichters op de shortlist zijn:

  • Ton ter Heijden (Monster)

  • Dennis Koopman (Naaldwijk)

  • Dirk den Hoed (Schipluiden)

Eén van hen zal op 15 maart a.s. tijdens de tweede editie van het wervelende Westlands Boekengala benoemd worden en mag zich voor een periode van twee jaar Westlandse Streekdichter noemen. De prachtige, door beeldend kunstenaar Menno ‘t Hart ontworpen wisseltrofee mag de winnaar zolang mee naar huis nemen.

Als je bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig wilt zijn, en ook nog wilt luisteren naar o.a. Midas Dekker, Tommy Wieringa en de Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin dan kun je nu hier een kaartje reserveren voor het Westlandse Boekengala. Wij heten je van harte welkom!

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld