Gecategoriseerd | Nieuws

Het draait om mensen nietwaar

Geplaatst op 14 november 2016 door Schrijvers tussen de kassen

KIND, DAT HEB IK M`N HELE LEVEN AL GEDAAN!!!!!

De nieuwe voorstelling van het liedjescabaretgezelschap Het Draait Om Mensen Nietwaar

Het is het verhaal van moeder, hoogbejaard en met toenemende geheugenproblemen en daardoor ook problemen in de zelfredzaamheid. Hoe gaat ze daarmee om en hoe gaat haar omgeving daarmee om? Hoe houdt ze zich staande en hoe houdt ze nog zo veel mogelijk de regie? Het is een reis naar een onbekende bestemming en op diverse stations wordt even gestopt tot de trein langzaam in de mist verdwijnt. Veel muziek maar ook korte verhalen en gedichten wisselen elkaar af en uiteraard is het een verhaal met een lach en een traan. Ook tijdens deze voorstelling kan het publiek weer regelmatig meezingen.

Onder andere door de toenemende vergrijzing krijgen steeds meer mensen last van geheugenproblemen. Voor veel mensen zullen er in deze voorstelling herkenbare momenten en situaties de revue passeren.

—————————————————————————————————————————

Op 21 juni 2016 is deze voorstelling voor het eerst gespeeld tijdens het Alzheimer café te Maassluis

Enkele reacties na afloop: –     Veel herkenning en ontroering

  • Fantastisch gebracht, diepe indruk
  • Na deze avond zijn we weer wat opgeladen voor de komende tijd, heel fijn

In het kader van Wereld Alzheimerdag is deze voorstelling  2x gespeeld op 12 september in Poeldijk en op 14 september in Naaldwijk en de reacties waren heel positief.

Op 17 november spelen we deze voorstelling in de Cultuurschuur te Monster– aanvang 20.00 uur. www.cultuurschuur.nl  of info@cultuurschuur.nl

Info: marien@hetdraaitommensennietwaar.nl

www.hetdraaitommensennietwaar.nl

tel: 0629881274

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld