Gecategoriseerd | Nieuws

Zet jezelf in de markt met een blog

Geplaatst op 30 april 2012 door Schrijvers tussen de kassen

27 April 2012

Schrijven Magazine biedt praktijkgerichte workshops voor professionals die hun schrijfvaardigheden willen ontwikkelen. Op vrijdag 22 juni kun je de 1-daagse Powerworkshop bloggen volgen.

Een weblog leeft. Daagt uit, prikkelt, maakt nieuwsgierig, legt contact. Je telt mee in Google en werkt tegelijkertijd aan je reputatie als schrijver. Kortom, reden genoeg om ermee te beginnen. In deze workshop leer je heldere en directe berichten schrijven voor je eigen doelgroep en leer je hoe de sociale media je blog kunnen helpen.

De training wordt gegeven door schrijftrainer, blogger en copywriter Carola Janssen. Zij geeft sinds 2002 schrijftrainingen over wervend en klantgericht schrijven en schrijven voor het internet. Haar aanpak is persoonlijk, inspirerend en vol humor. Er worden maximaal 15 deelnemers toegelaten, dus schrijf je snel in. De workshop bedraagt €495,-, duurt van 09:00 tot 16:30 uur en vindt plaats in Maarssen.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld