Titel: Chris Hulscher, rekenen en overrekenen

AUTEUR:Lia Spitters

ISBN:

UITGEVER:Drukwerkdiscounter Kerkrade

FORMAAT:21 x 14,5 cm

UITVOERING:Softcover, 190 pagina’s

UITGIFTE:22-01-2015

KOPEN:Bestel hier

Een Amsterdammer in het Westland 

Het levensverhaal van Chris Hulscher, oud-directeur van Maasmond, nu Horticoop, is sinds enkele weken verkrijgbaar bij boekhandel Vingerling.
Op aandrang van zijn jongste dochter kwam het verhaal er toch. Het HELE verhaal; niet alleen het boeddhistische stukje. Datgene waarmee hij na zijn pensioen kennismaakte en 8 jaar lang wekelijks naar zijn geboortestad Amsterdam trok.
Nee, het hele verhaal: armoedige jeugd in Amsterdam, vroege dood van zijn vader, onderduiken in de oorlog terwijl de rest van zijn gezin de Hongerwinter onderging. En toen oorlogsvrijwilliger in het Westland waar hij de liefde van zijn leven ontmoette. En nooit meer wegging.

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld