Genre: | Biografie, Boeken

Titel: Eb en vloed

AUTEUR:Geraldine Mars-Hindriksen

ISBN:978946228096 0

UITGEVER:Isis taalzorg

FORMAAT:21x15- 172 Pagina's

UITVOERING:Paperback

UITGIFTE:15-05-2013

KOPEN:Bestel hier

‘Eb en vloed’ handelt over het leven van Ferry en Gerda Brard, vanaf hun beider geboorte tot aan de dag van vandaag. Zij groeiden op in Nederlands-Indië en kwamen via Nieuw-Guinea in 1962 naar Nederland. In Nederland hebben ze in Den Haag, Rijswijk en Wateringen gewoond. In hun jeugd komen gebeurtenissen voor die hen voor de rest van het leven getekend heeft. Maar ook nadat ze elkaar hebben leren kennen, kent hun leven veel hoogte- en vooral dieptepunten. Dat zal doorgaan tot aan het heden.

Ferry en Gerda Brard zijn de ouders van Patty Brard. “Ook zij komt in het boek voor als lid van het gezin, maar de grote lijn in het boek is het leven van haar ouders. Tegelijkertijd wordt beschreven hoe de oorlog, de aansluitende Bersiap-periode en de politionele acties in Nederlands-Indië zijn verlopen. Ook dat vond ik heel interessant om over te schrijven.”
In het boek kijken Ferry en Gerda Brard zelf terug op de hoogte- en dieptepunten in hun leven. En vertellen ze over grappige en zelfs hilarische momenten.

Eb en vloed, omslag, A5

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld