Genre: | Autobiografie

Titel: Romantisch Manifest (voor goudvissen, tortelduiven en vrolijke geesten).

AUTEUR:René Cammeraat

ISBN:9789463230919

UITGEVER:René Cammeraat

FORMAAT:21.5 x 15.5 cm

UITVOERING:Hardcover

UITGIFTE:27-09-2017

KOPEN:Bestel hier

In de autobiografie ‘Romantische Manifest’, van René Cammeraat kun je lezen hoe de romantiek zich in zijn wereld manifesteert.

In de raamvertelling maakt René een week lang wandelingen door de duinen en gaat hij terug naar waargebeurde verhalen in zijn leven.
Je krijgt hierdoor inkijkjes in de wereld van sport, dementie, elektronica, psychiatrie, jeugdzorg en het theater. Parallel met die werelden lees je de ontwikkeling die Cammeraat doormaakt vanaf zijn geboorte tot zijn vijftigste levensjaar.
‘Het Romantisch Manifest’ is geschreven met zoveel verbeelding dat je het kunt lezen als jongensboek maar ook als filosofische ontwikkelingsroman.

Met het schrijven van dit boek wil Cammeraat zijn lezers op een speelse manier verleiden om mentaal actief te blijven,  durf  origineel te zijn!

 

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld