Titel: Vandaag is morgen gisteren

AUTEUR:George Meeder

ISBN:9789490177157

UITGEVER:De Boek fabriek

FORMAAT:

UITVOERING:Paperback 48 Pagina's

UITGIFTE:14-06-2012

KOPEN:Bestel hier

Vandaag is morgen gisteren is Meeders tweede gedichtenbundel. Het eerder uitgebrachte Oud zeer & ergerbeleefde twee herdrukken en is inmiddels nagenoeg uitverkocht.

In Vandaag is morgen gisterenkomt merendeels dezelfde thematiek aan de orde als in de eerste bundel. Ook nu is het tekortschieten van het menselijk handelen waarneembaar op het gebied van vreedzame co-existentie, het aangaan en in stand houden van relaties. Deze tekortkomingen zijn nu eens ernstig van toon, dan weer luchtig-relativerend. Ter afwisseling zijn ook enkele korte, lichtvoetige observaties opgenomen.

George Meeder (Schiedam 1946) studeerde Nederlands MO-A.

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld