Genre: | Boeken, Fantasy

Titel: Zes vingers

AUTEUR:Dennis Koopman

ISBN:9789085704515

UITGEVER:Boekenbent

FORMAAT:

UITVOERING:Paperback

UITGIFTE:19-02-2010

KOPEN:Bestel hier

Mellan, Faye, Hope en Ciriane reizen met hun ouders naar de Stad der Magie: Atlantis. Ze ontdekken daar nieuwe talenten, vreemde geheimen, verleidelijke mogelijkheden, bijzondere kansen, markante mensen, maar ook onverwacht gevaar. Het viertal krijgt mysterieuze sleutels in handen en probeert erachter te komen wie die sleutels gestuurd heeft en vooral: waarom? Heeft de tovenaar Merlijn er iets mee te maken, is het de Amor Fati, of zit er toch nog iemand anders achter?

Zes Vingers is een boek over magie, het ontplooien of verbergen van talenten en het maken van keuzes. Dit vervolg op De Vijfde Engel is opnieuw een spannend, spiritueel fantasy-avontuur van Dennis Koopman, geschreven in een geheel eigen sfeer.

 

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Loading...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • De Rattenbende

  De Rattenbende

  Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
 • Liefde en ongemak

  Liefde en ongemak

  De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
1 x per maand onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

 • Geen evenementen