Genre: | Boeken, Fantasy

Titel: Zes vingers

AUTEUR:Dennis Koopman

ISBN:9789085704515

UITGEVER:Boekenbent

FORMAAT:

UITVOERING:Paperback

UITGIFTE:19-02-2010

KOPEN:Bestel hier

Mellan, Faye, Hope en Ciriane reizen met hun ouders naar de Stad der Magie: Atlantis. Ze ontdekken daar nieuwe talenten, vreemde geheimen, verleidelijke mogelijkheden, bijzondere kansen, markante mensen, maar ook onverwacht gevaar. Het viertal krijgt mysterieuze sleutels in handen en probeert erachter te komen wie die sleutels gestuurd heeft en vooral: waarom? Heeft de tovenaar Merlijn er iets mee te maken, is het de Amor Fati, of zit er toch nog iemand anders achter?

Zes Vingers is een boek over magie, het ontplooien of verbergen van talenten en het maken van keuzes. Dit vervolg op De Vijfde Engel is opnieuw een spannend, spiritueel fantasy-avontuur van Dennis Koopman, geschreven in een geheel eigen sfeer.

 

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld