Ronald Giphart te gast in Bibliotheek Monster

Geplaatst op 14 februari 2011 door Schrijvers tussen de kassen

De eerder geplande lezing van Bart Chabot bij Bibliotheek Monster zal helaas geen doorgang vinden. De schrijver heeft om gezondheidsredenen alle lezingen de komende tijd afgezegd. Bibliotheek Westland heeft echter een heel goed alternatief gevonden in de schrijver Ronald Giphart. Op donderdag 17 maart komt hij naar Bibliotheek Monster om te vertellen over en voor te lezen uit zijn werk. Zijn nieuwste roman ‘IJsland’ is verkrijgbaar in Bibliotheek Westland als Toptitel.

Giphart was eerder te gast in de Strandbibliotheek. De lezing vangt aan om 20.00 uur. Kaarten zijn  verkrijgbaar bij alle vestigingen en via deze website. De kaarten kosten voor leden en vrienden van Bibliotheek Westland € 5,- en voor niet -leden € 10,-. Boekhandel Bruna Monster zal aanwezig zijn met werk van de schrijver.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld