Westlandse schrijversmarkt

Geplaatst op 08 februari 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Titel: Westlandse schrijversmarkt
Lokatie: Bibliotheek ‘s-Gravenzande
Link : klik hier
Beschrijving: Vorig jaar heeft Bibliotheek Westland een Westlandse Schrijversmarkt gehouden tijdens de Boekenweek. Ook dit jaar willen we tijdens de Boekenweek, die van 16 tot en met 26 maart loopt, weer een schrijversmarkt houden. Op vrijdag 25 maart van 13.30 – 17.00 uur in Bibliotheek ’s-Gravenzande bent u welkom op de Westlandse Schrijversmarkt. De Westlandse Schrijversmarkt wordt geopend door wethouder Arne Weverling om 13.30 uur. De Westlandse Schrijversmarkt is voor het publiek gratis toegankelijk.

We hebben daarvoor vele schrijvers en schrijfsters uitgenodigd. Mochten er in het Westland nog schrijvers en schrijfsters zijn die we nog niet hebben uitgenodigd, meldt u dan vóór vrijdag 25 februari aan bij Catherine Theissens, Bibliotheek
‘s-Gravenzande, e-mail ctheissens@bibliotheekwestland.nl, tel. 0174 – 415 276. We raden u aan om u zo snel mogelijk aan te melden omdat de ruimte beperkt is en vol is vol.

Tijdens de Schrijversmarkt houden we ook een dichters- en schrijverscafé van 14.00 – 16.30 uur. Elk half uur kan een dichter of schrijver ongeveer 5 minuten uit eigen werk voordragen of voorlezen. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u hier aan wilt deelnemen.
Er is ook een workshop van 14.00 – 16.00 uur door Karin Anema over het ‘Schrijven van levensverhalen’ waar de deelnemers gratis aan kunnen deelnemen. Er kunnen maximaal 25 mensen aan deel nemen.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld