Gecategoriseerd | Nieuws

Activiteiten bibliotheek goed bezocht tijdens Podium Westland!

Geplaatst op 18 september 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Het was een gezellige boel in Naaldwijk, afgelopen zaterdag tijdens Podium Westland 2012. De opening van het culturele seizoen vond dit keer plaats in het centrum van Naaldwijk, rond het Wilhelminaplein, het oude gebouw van de Rabobank, WestlandTheater De Naald en natuurlijk de bibliotheek. Voor kinderen waren er diverse activiteiten buiten op het grasveld in verschillende tenten. Zo konden ze springen en zich laten grimeren, op de foto met hun favoriete prentenboekfiguur of luisteren naar de Vertelfee en Donderelf. Ondertussen konden volwassenen in de bibliotheek de vele Westlandse schrijvers of dichters ontmoeten. Er werden workshops gegeven zoals ‘Korte verhalen schrijven’ of iPad-apps uitproberen. Ook ’s avonds werd er een interessant programma geboden door de Nightwriters Susan Smit, Christophe Vekeman en Dorine Wiersema. Ruim 1250 bezoekers hebben de bibliotheek en de activiteiten bezocht, daarmee was het een zeer geslaagd evenement.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • De Rattenbende

    De Rattenbende

    Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
  • Liefde en ongemak

    Liefde en ongemak

    De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Café ‘Mooie Woorden’

Café 'Mooie Woorden' in de 3Winckels14/05/2020
79 dagen te gaan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld