Gecategoriseerd | Nieuws, Tips

Uitstel evenementen Schrijvers tussen de Kassen

Geplaatst op 22 maart 2020 door Marjoke van Arnhem

Bericht van uw bestuur en werkgroepleden

Beste schrijvers tussen de Kassen,

Na onze succesvolle en erg gezellige Café Mooie Woorden van 13 februari jl. is er veel gebeurd. Ook de vereniging wordt getroffen door de Corona-crisis en wij hebben na ampel beraad besloten om alle activiteiten van Schrijvers tussen de Kassen tot en met mei te annuleren. Dat houdt in dat de Café Mooie Woorden van donderdag 14 mei 2020 geen doorgang zal vinden. Ook de Algemene Ledenvergadering wordt naar een latere datum verschoven.
Het schrijverscafé (op de tweede donderdag van de maand) zal alleen doorgang vinden indien café De 3Winckels, Dijkweg 3 te Naaldwijk geopend is. Wij kunnen dit nu nog niet voorspellen, maar hopen dat de omstandigheden op termijn beter worden.
 
Mocht je willen publiceren of anderszins, laat het dan aan ons weten. We kunnen altijd zaken voor je op de website zetten. Geef dit dan door via email. Ook de Facebook-pagina’s blijven vanzelfsprekend voor jullie open om te publiceren.

 
Tot die tijd; blijf gezond en hou je aan de door de overheid opgestelde regels.

Heel veel sterkte namens uw bestuur,
Dennis, Marjoke en Cees

Marjoke van Arnhem

Over

Schrijfster en publicist Marjoke van Arnhem-van Baalen (Naaldwijk, 1959) is sinds december 2013 beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Westland. Marjoke werkte als freelancer vijftien jaar bij de Westlandsche Courant (bijlage van de Haagsche Courant) en schreef onder de naam Marjoke van der Wilk het egodocument ‘Het jaar van de Krab’ (2000). Later volgde ‘Een kwestie van Geluk’, het levensverhaal van Henk Weterings (2001) en werkte ze mee aan diverse boeken o.a. ‘De rand van Westland’ (2006). In 2008 kwam haar boek ‘Herinneringen aan de druivenkrenttijd’ uit en drie jaar later het boek bij de CD van de Westlandse band ‘Kromme Jongens’; ‘We benne samen één’. In mei 2015 verscheen haar boek  ‘100 jaar trouwen in het Westland’, wederom uitgegeven in eigen beheer. Dit boek was ook aanleiding voor een tentoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk die door ruim 800 personen bezocht is. Marjoke heeft een eigen tekstbureau genaamd Bureau Marjoke en werkt op projectbasis voor diverse instanties en bedrijven. Voor meer informatie: www.marjoke.nl Iedere week schrijft zij een blog dat vaak heel persoonlijk is. De blogs zijn te lezen op haar website en facebookpagina.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld