Gecategoriseerd | Nieuws

Meiherdenking door kunstenaars van de Haagse Kunstkring

Geplaatst op 14 april 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Meiherdenking door kunstenaars van de Haagse Kunstkring

Zaterdag 4 mei vanaf 19.30 uur

De Haagse Kunstkring biedt zaterdag 4 mei een speciaal programma ter herdenking van 4 en 5 mei. Het thema is dit jaar ‘verlangen naar vrijheid’ met teksten over onderdrukking en vrijheid. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en om stipt 20.00 uur zijn er twee minuten stilte.

Tatiana Radier leest gedichten van o.a. Leo Vroman en Ida Gerhardt. Anita Poolman draagt een fragment voor uit Brieven van den Nutteloozen Toeschouwer van Louis Couperus. Yvonne Keuls leest Avond 4 mei 1945 op de Laan van Meerdervoort. Pax Gritter zingt en begeleidt zichzelf op gitaar. Violist Noa Eyl omlijst de voordrachten muzikaal.

De toegang is vrij en iedereen is welkom.

Haagse Kunst­kring, Denneweg 64, Den Haag, tel. (070) 364 75 85, info@haagsekunstkring.nl

http://www.haagsekunstkring.nl/

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld