Gecategoriseerd | Nieuws

Nieuws: Ronald Giphart hoogste literaire binnenkomer in bestsellerlijst

Geplaatst op 21 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Waar januari vroeger een tamme maand was in boekenland, droppen uitgevers tegenwoordig grote namen in het begin van het jaar. Dat is ook te merken in de Bestseller 60. Ronald Giphart gaat het best van start als het om de Nederlandse literatuur gaat.

Zijn nieuwe roman Harem komt namelijk vanuit het niets binnen op de achttiende plaats van de Bestseller 60.

De nieuwe roman van Ernest van der Kwast, die een week eerder verscheen, maakt deze week een licht sprongetje: van plek 22 naar plek 20.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld