Gecategoriseerd | Nieuws

Vijf tips om spannendere scènes te schrijven

Geplaatst op 02 maart 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Hoe houd je scènes spannend? Schrijven Online biedt vijf tips.Om de aandacht van de lezers vast te houden, dien je het conflict in je scènes gaande te houden. Eén manier om de aandacht van je lezers vast te houden is door een centraal conflict te nemen en in alle scènes de spanning op te bouwen. Bovendien moet de plot in logische stappen verlopen zonder dat het te voorspelbaar wordt. Schrijven Online biedt vijf tips.

meer lezen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld