Gecategoriseerd | Nieuws

Week van het schrijven 2010: van au tot zzzz

Geplaatst op 24 maart 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Van 4 tot 12 september 2010 organiseren Schrijven Magazine en Schrijven Online voor de vierde keer op rij de Week van het schrijven. Net als de vorige keer zal op deze webpagina vanaf 1 augustus informatie komen te staan over de activiteiten en de achtergronden van deze week. Ook zal er in het augustus-nummer van Schrijven Magazine (no. 3) weer veel aandacht worden geschonken aan de festiviteiten.

De Week van het schrijven wordt georganiseerd om het begin van het schrijfseizoen te markeren en te vieren. Als na de vakantie de notitieboeken gevuld zijn met ideeën, aantekeningen, verhalen en gedichten, en de schrijfscholen en -instellingen hun deuren weer openen, laten ze zien wat er allemaal in Nederland gebeurt: van cursussen tot schrijfwedstrijden, van coaching tot schrijfgroepen.

De belangstelling voor deze Week is enorm toegenomen. Van 40 activiteiten in 2007 groeide de Week van het schrijven in 2008 naar meer dan 80, en in 2009 zelfs naar meer dan 130 schrijfactiviteiten. Van Groningen tot de Vlaamse kust, van Den Helder tot Hasselt.

Heeft u als schrijfschool, -instelling, -coach, organisator van schrijfwedstrijden, -festivals, openmike-middagen of poëzie-avonden, boekhandelaar of bibliothecaris een idee voor een activiteit, of wilt u op andere wijze meedoen, schroom dan niet om te mailen: zie onderaan.

Contact

Voor vragen over de Week van het Schrijven en de organisatie ervan kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier, categorie feedback.

Bron: Schrijven online


Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld